Bugün Günlerden Beşiktaş!

Bugün günlerden Beşiktaş’tı çünkü bugün bizim maçımız bizim rengimiz vardı.Yoğun lig fikstürünün arasına girem milli maç arası futbolculara ilaç gibi gelmesi gerekiyordu ve geldide!!! Extacy falan gibi! Sahada öyle bir 11 vardı ki sanki o milli maç arası olmamıs,dinlenilmemiş akşamdan kalma gibi bir 11.Karşındaki rakip Süper lige çıktığından bu yana en rezil başlangıcını yapmış senin karşına çaresiz galibiyet için çıkmış ama onların karşısında bunun farkında olan bir takım yok.

Takım!! demişken.Kazanmak için değil kaybederken bile sahada takım olmak gerekiyor.Bizim istediğimiz kazanan değil kaybeden takım olmak!Ama TAKIM olmak.Bugünkü gibi sahada ruhlarını evde konu komşuya bardakla ödünç vermiş olan oyuncuların olduğu grup gibi değil.

Taraftar ıslıklıyor diye kızıyoruz,tamamda taraftar onu yapmasın bunu yapmasın.Oynarken,en azından mücadele ettiğinize inandıkları zaman agzınızdan düşürmediğiniz taraftarınız,sadece size ne yapmanız gerekipte yapmadıgınızı göstermek için ıslıklamıs.Çok mu yani.Hoş ıslıklanıyorsunuz da ne yapıyorsunuz.O kadar adamssanız o ıslıklayanlara zehir edin o nefeslerini ADAM gibi oynayarak.Taraftar Ernst diyor her defasında veya Pascal,çok şey istemiyorlar.Onların çeyreği kadar bu takım için,taraftar için mücadele etmenizi istiyorlar.Yürek istiyorlar.E gösteremiyomusun,sabrederler sabır sabır sabır,e bi yerde çatlıycak ve tepki göreceksin.Seni maçtan önce her şeye ragmen bagrına basıyorsa bu taraftar Guti sesleriyle.Senden de maç içinde azcık mücadele bekler,olmadımı koyar tepkisini.Kaldıramıyormusun? Gideceksin.Kaldıramıyormusunuz? Gideceksiniz o vakit.Beşiktaş,İstanbul değil başka şehrin takımı olmasa bir dakika durmayacağınızı hepimiz bilmiyormuyuz?Kandırmayın taraftarmış Beşiktaş sevgisiymiş falan.

Bugünlük için konuşmuyorum,şimdi söylemek istediklerim geneldir.Bu takım da Gaziantep’ten geldiği bugüne kadar,yarım arpa boyu yol alamayan,kendini geliştiremeyen ve her ne hikmetse hala bu takımda 11 başlayabilen bir insan var.Toraman! Hangi Beşiktaş’lı takımda olduğu zaman defansta Toraman var diye rahat oluyordur bilmiyorum.Tüm ülke de bin kişi çıkar mı acaba?Hele ki Üzülmez’ den sonra sahaya kaptan çıkması! Üzülmez bu takımdan gidiyorsa şerefiyle,kalanlarda giydikleri formanın şerefiyle oynayacaklar arkadaş.Oynamak zorundasın.Ha hakkını veremiyormusun? Sen de gideceksin! Son söz de yönetime;Yıllardır vasat frvet ve orta saha oyuncuları aldınız,kulübün anahtarını elinize aldınız.Senelerdir bu takımın ilk eksiği sağ bek,onu bile göremediniz,e bi zahmet siz de gidin artık…..

Yorum bırakın